Amestecam ouale cu sare, lapte si faina. Daca este necesar adaugam apa minerala pana obtinem o consistenta a aluatului ca de frisca . Taiem marunt mar
Amestecam ouale cu sare, lapte si faina. Daca este necesar adaugam apa minerala pana obtinem o consistenta a aluatului ca de frisca . Taiem marunt mararul proaspat si il adaugam la aluat. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si apoi prajim placinte intr-o tigaie unsa cu ulei sau untura (putem obtine 18-20 de bucati). Putem obtine un aluat mai usor daca inlocuim jumatate din cantitatea de lapte cu apa minerala. Pentru umplutura, amestecam branza de oaie cu smantana pana devine neteda, asemanator unei crème. Punem umplutura la rece pana la servire, putem adauga la ea si putin marar.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Tort diplomat
Tiramisu
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii