Din comoditate eu am pus toate ingredientele la robot si treaba a mers bine. Amestecati migdalele + faina + zahar + praful de copt. Adaugati albusul d
Din comoditate eu am pus toate ingredientele la robot si treaba a mers bine.
Amestecati migdalele + faina + zahar + praful de copt.
Adaugati albusul de ou, apoi zeama de lamaie.
Trebuie sa va iasa un aluat lipicios, daca e prea moale mai puneti putina faina iar daca e prea tare adaugati putin lapte.
Va dati mainile cu ulei si modelati bastonase care le dati prin galbenus si apoi prin migdale feliate
si la cuptor pentru vreo 10 minute la foc domol (160° C).
Dupa ce s-au racit pe pudrati frumos si sa aveti pofta!
Reteta propusa de Andreea fr
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineO rețetă din ciclul nimic nu se aruncă, totul se transformă. Mereu rămân câteva oușoare colorate, după...
Salata de cartofiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii