Cuptorul se incalzeste la 200 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Faina se amesteca cu amidonul, praful de copt, sarea si nuca de cocos. Untul se freaca cu zaharul, vanilia si galbenusurile de ou.
Albusurile se bat spuma tare. In pasta de unt se adauaga, incetul cu incetul, amestecul de faina si, apoi, cu mare grija, spuma de albusuri.
Se pune in forme cate o lingura de aluat, se infige in ea o bucatica de ciocolata si se acopera cu o jumatate de lingura de aluat.
Se coace 20-25 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe