Briosele pufoase cu bucatele de ciocolata sunt incredibil de usor si rapid de pregatit. Sunt foarte bune si aromate, iar pufosenia lor se pastreaza pentru mai multe zile la rand.
Se pun toate ingredientele (in afara de ciocolata) in mixer si se mixeaza bine. Se adauga apoi bucatelele de ciocolata si se amesteca usor cu o lingura.
Am pregatit 6 forme de briose, le-am uns cu unt si presarat cu faina. Am pus cu o lingura compozitia in fiecare, apoi cu o lingurita le-am nivelat si am mai pus deasupra bucatele de ciocolata.
Le-am dat la cuptor (preincalzit) la 180 de grade, reteta zice ca briosele se fac in 15 minute, la mine inca erau crude dupa 15 minute. In orice caz, depinde de cuptor, verificati cu scobitoarea.
Sunt foarte pufoase si dupa cateva zile, nu se intaresc.
Briosele pufoase cu bucatele de ciocolata se servesc dupa ce s-au racit impreuna cu o ceasca de cafea ori lapte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii