Cheesecake-ul cu ciocolata este o prajitura delicioasa, usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de prajituri.
Cheesecake cu ciocolata este una dintre retetele cu care nu aveti cum sa dati gres. Se topesc 50 gr unt, apoi se amesteca cu biscuitii zdrobiti. Se taseaza compozitia pe fundul unei forma de tort cu diametrul de 23 cm, apoi se pune la rece. Se topeste ciocolata neagra, pe bain-marie. Separat se bate crema de vranza cu zaharul, apoi se adauga ouale unul cate unul. Se adauga ciocolata, smantana dulce si se amesteca bine. Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se pune la cuptor, pe o tava timp de o ora, la 140 grade. Se desprinde apoi prajitura de pe tava si se lasa la racit, pana a doua zi. Se bate frisca si se intinde peste Cheesecake-ul cu ciocolata.
Cheesecake-ul cu ciocolata se serveste rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineDupă risotto-ul acela cu pere, care culmea s-a evaporat, am cotrobăit prin cămară și am găsit acest amestec deosebit!...
Orez natur cu quinoa, vegetale si pereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii