Mixati laptele cu faina intr-un castron, adaugati ouale, esentele si optional indulcitor, daca nu doriti sa folositi zahar.
Se unge o tigaie cu putin ulei, si apoi luati cu un polonic compozitie de lapte cu faina si intindeti in tigaie pentru a face clatitele.
Dupa ce ati terminat de facut toate clatitele, va ocupati de crema. Dati branza prin robot, pana ce obtineti o crema fina. Adaugati un ou si esentele plus indulcitorul.
la sfarsit umpleti clatitele cu crema de branza si dati la cuptor la foc potrivit 20-25 de minute.
Clatitele cu branza de vaci se pot servi cu frisca turnata pe deasupra, cand sunt calde, scoase de la cuptor sau pudrate cu cu zahar.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe