Prajituri

Reteta Eclere de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun la fiert in 250 ml apa cu sare, untul si zaharul tos. Dupa ce au fiert se da vasul la o parte si se adauga faina. Se amesteca bine si se lasa

ingrediente

   60 gr unt
   20 gr zahar tos
   150 gr faina
   150 gr ciocolata rasa
   3 oua
   50 gr zahar pudra
   500 ml ulei
   sare

mod de preparare




Se pun la fiert in 250 ml apa cu sare, untul si zaharul tos. Dupa ce au fiert se da vasul la o parte si se adauga faina. Se amesteca bine si se lasa la racit, dupa care se adauga pe rand ouale. Cu o lingurita se ia aluat si se prajesc gramajoarele in uleiul incins, pana cand devin aurii. Se scurg apoi de ulei bilutele si se trec prin ciocolata rasa.
Se servesc fierbinti.





Alte retete de dulciuri:





Prajitura televizor Prajitura snikers Cornulete cu rahat
Incearca si Corabioare
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.