Faguri cu crema de ciocolata si dulceata de zmeura este o reteta delicioasa de waffers, potrivita pentru copii dar si pentru micul dejun.
Preparare faguri
Ouale se mixeaza cu zaharul,apoi adaugam uleiul, laptele,esenta de lamaie, iar la sfarsit faina amestecata
cu praful de copt.
Luam cate o lingurita din aceasta compozitie si punem pe forma pentru faguri si le coacem pentru cateva minute.
Preparare crema
Topim untul dar nu in totalitate, sa mai ramana cateva bucatele intregi, dam deoparte, apoi mixam pana obtinem o crema spumoasa.
Ciocolata se topeste pe baie de aburi,se lasa cateva minute sa se raceasca, apoi se adauga peste crema de unt.
Punem si dulceata de zmeura amestecand bine in compozitie.
Lipim fagurii doi cate doi cu crema de ciocolata si dulceata de zmerura.
Apoi putem servi.
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsNe plac brânzeturile, ne place prazul, așa că le-am combinat într-o delicioasă rețetă de Tartă aperitiv.
Aperitiv tarta cu branzeturi, legume si oua de prepelitaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii