Prajituri

Reteta Indiene

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Albusurile se bat spuma cu putina sare. Se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pana se intaresc. Galbenusurile impreuna cu faina se i

ingrediente

   5 oua
   125 gr faina
   100 gr zahar
   50 gr frisca
   100 gr ciocolata topita (pentru glazura)
   crema de vanilie
   putin rom
   sare
   unt pentru uns tava

mod de preparare




Albusurile se bat spuma cu putina sare. Se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pana se intaresc. Galbenusurile impreuna cu faina se inglobeaza in compozitie si se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se pun pe o tava tapetata cu unt si faina, un fel de movilite, care se turtesc apoi sub forma unei palarii de ciuperca. Se pun la copt la foc mediu, timp de 15 minute. Se acopera jumatate dintre ele cu glazura de ciocolata iar pe cealalata jumatate se pune crema de vanilie, un strat de frisca si se acopera cu jumatate glazurata.
Se tine la rece dupa care se poate servi.


Alte retete de dulciuri:





Ciocolata de casa Tiramisu Prajitura snikers

Incearca si Jeleu de cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Indiene" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.