Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de mazurca cu mere si lamaie sunt necesare urmatoarele ingrediente: lamaie, unt, zahar, oua, faina, cuisoare, scortisoara, mere, zahar vanilat.
Se freaca zaharul cu untul si se adauga ouale unul cate unul. Apoi se pune faina putin cate putin (in ploaie), zeama si coaja de lamaie, scortisoara si cuisoarele pisate. Se taie din hartie opt romburi cu latura de 10 cm. Aceste romburi se ung cu unt, se aseaza intr-o tava mare si peste ele se toarna din compozitia pregatita un strat gros de 1 cm. Cand romburile sunt copate, se unge fiecare cu pasta de mere in care am pus doua linguri de zahar si un praf de scortisoara si se aseaza unul peste altul.
La servire se presara zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Pasca cu ciocolata
Chec pufos
Tiramisu
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii