Prajituri

Reteta culinara Ochi de pisica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
Minodora postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din ingredientele pentru foi se face un aluat si se lasa la crescut 30 minute acoperit si la cald. Se imparte aluatul in 2-3 foi de marimea tavii si d

ingrediente

   Foi: 450g faina, 150 g margarina, 5 galbenusuri, 1 cana lapte, 10 g drojdie
   Umplutura: 500g visine sau cirese, 4 albusuri, 150g zahar, 150 g nuca macinata
   Glazura: 150g zahar, 2 linguri cacao, 3 linguri apa, 50g unt

mod de preparare

Din ingredientele pentru foi se face un aluat si se lasa la crescut 30 minute acoperit si la cald. Se imparte aluatul in 2-3 foi de marimea tavii si de grosime de 5 mm. De-a lungul fiecarei foi de o parte si de alta se aseaza visine sau cirese una langa alta. Se ruleaza spre interiorul tavii din ambele parti lasand un spatiu de 2 cm intre mareginile rulate. Se aseaza rulada intr-o tava unsa cu margarina si faina iar spatiul gol se umple cu albusurile batute spuma cu zahar si nuca macinata.
Dupa ce s-a copt si racit se toarna glazura.
Se taie rulouri

Incearca si Triunghiuri cu marmelada
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochi de pisica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite