Prajituri

Ochi de pisica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
Minodora postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din ingredientele pentru foi se face un aluat si se lasa la crescut 30 minute acoperit si la cald. Se imparte aluatul in 2-3 foi de marimea tavii si d

ingrediente

   Foi: 450g faina
   150 g margarina
   5 galbenusuri
   1 cana lapte
   10 g drojdie
   Umplutura: 500g visine sau cirese
   4 albusuri
   150g zahar
   150 g nuca macinata
   Glazura: 150g zahar
   2 linguri cacao
   3 linguri apa
   50g unt

mod de preparare

Din ingredientele pentru foi se face un aluat si se lasa la crescut 30 minute acoperit si la cald. Se imparte aluatul in 2-3 foi de marimea tavii si de grosime de 5 mm. De-a lungul fiecarei foi de o parte si de alta se aseaza visine sau cirese una langa alta. Se ruleaza spre interiorul tavii din ambele parti lasand un spatiu de 2 cm intre mareginile rulate. Se aseaza rulada intr-o tava unsa cu margarina si faina iar spatiul gol se umple cu albusurile batute spuma cu zahar si nuca macinata.
Dupa ce s-a copt si racit se toarna glazura.
Se taie rulouri
Incearca si Cornulete cu zahar pudra, vanilie si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochi de pisica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite