Pandispan cu cirese

Pandispanul este in general o prajitura foarte iubita de copii, daca ii mai adaugi si niste fructe, cirese in cazul nostru, succesul desertului este garantat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pandispan cu cirese

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 150 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 250 gr cirese fara samburi
  • coaja rasa de lamaie
  • zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile spuma cu apa, uleiul si foarte putina sare. Se adauga apoi zaharul si faina si se amesteca continuu. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se pune un rand de fructe. Se toarna deasupra aluatul format. Tava se introduce in cuptor pentru 30 de minute.


Pandispanul cu cirese se serveste pudrat cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc