Prajituri

Papanasi moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Ilie Alina 1131 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine brinza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfirsit se adauga albus

ingrediente

   2 linguri gris
   2 linguri faina
   2 oua
   sare
   untura pentru prajit
   400 gr. brinza de vaci (scursa bine de zer)

mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine brinza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfirsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pina se rumenesc.















Se servesc cu zahar si smintina
Incearca si Ciupercute
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi moldovenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite