Prajituri

Reteta Papanasi moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Ilie Alina 1131 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine brinza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfirsit se adauga albus

ingrediente

   2 linguri gris
   2 linguri faina
   2 oua
   sare
   untura pentru prajit
   400 gr. brinza de vaci (scursa bine de zer)

mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine brinza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfirsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pina se rumenesc.















Se servesc cu zahar si smintina
Incearca si Prajitura cu foi cu nuca si crema de lime
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi moldovenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.