Incalzim cuptorul la 180de grade C, tapetam cu hartie de copt o tava de 7 x 11 x 21cm . Batem untul cu zaharul intr-un bol cu mixerul electric pina de
Incalzim cuptorul la 180de grade C, tapetam cu hartie de copt o tava de 7 x 11 x 21cm . Batem untul cu zaharul intr-un bol cu mixerul electric pina devine pufos. Adaugam pe rand ouale, bananele zdrobite si laptele. Se aduga bucatelele de ciocolata si faina, dar la astea nu mai folosim mixerul electric, doar numai lingura. Se toarna in tava si se coace la 180 de grade C cam 50 de minute.
Se serveste rece. Alte retete de prajituri recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii