Blatul: 80 gr. unt, 80 gr. zahar, 1 ou, putin bicarbonat si 250 gr. faina. Toate ingredientele se amesteca, dupa care se aseaza in tava unsa cu putin
Blatul: 80 gr. unt, 80 gr. zahar, 1 ou, putin bicarbonat si 250 gr. faina. Toate ingredientele se amesteca, dupa care se aseaza in tava unsa cu putin unt.
Crema: 3 galbenusuri, 1 ou intreg, se feaca cu 200 gr. zahar, 2 plicuri de zahar vanilinat, 1 margarina, 500 gr branza dulce, 2-3 linguri de gris, o budinca de vanilie si 300 ml lapte. Se toarna peste blat si se coace. Cand e aproape copt, se bat albusurile (trei) spuma cu 100 gr. zahar si se intinde peste prajitura.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsUite că am reuşit să preparăm şi gem de caise,mai puţintel ,după buget că „e scumpe” maică caisele în zona...
Gem de caiseIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii