Prajitura cu branza si fanta se decoreaza cu fructe sau frisca. Aceasta se face din faina, praf de copt, sare.
Pentru prajitura cu branza si fanta se bat spuma ouale cu zahar, adaugam faina, mirodeniile si praful de copt. Dam la copt, timp de 25 de minute; dupa ce s-a racit, ungem blatul cu gem, peste gem punem compozitia de branza, formata din 700 g branza de vaci, 300 g zahar pudra, 200 g unt si 1 plic de vanilie.
Peste branza, punem un jeleu facut dintr-un pachet de budinca de vanilie si 400 ml de Fanta. 100 ml de suc de Fanta se amesteca cu budinca, iar restul de 300 ml de suc se pune la fiert si, cand clocoteste, adaugam budinca dizolvata si 10 g gelatina inmuiata. Amestecam pana se ingroasa, dam la racorit, apoi punem peste stratul de branza si lasam timp de doua ore, pana se intareste.
Prajitura cu branza si fanta se decoreaza cu fructe sau frisca si se serveste.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPe 2 martie sora mea cea mica Minodora , implineste niste anisori, asa ca m-am gandit sa o impresionez sau nu, ca e pestoaica...
Desert tort Primavara -MinodoraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii