Prajitura cu foi de napolitana si nuci este foarte simplu de pregatit.
Aduceti la punctul de fierbere laptele, apoi adaugati untul si zaharul si lasati la foc mic, amestecand mereu, pentru 15 minute.
Adaugati apoi ciocolata rupta in bucatati si amestecati pana se topeste si se omogenizeaza in compozitie. Luati de pe foc.
Intre timp cu ajutorul unui blender macinati impreuna nucile si biscuitii si adaugati-le la compozitie.
Omogenizati si lasati crema sa se raceasca putin.
Umpleti foile de napolitana cu aceasta compozitie, apoi dati la frigider pentru 3 ore.
Scoateti prajitura din frigider, taiati-o in felii, inmuiati capetele in ciocolata topita si decorati cu jumatati de nuca.
Este o prajitura foarte gustoasa.
Reteta de prajitura cu foi de napolitana si nuca a fost propusa de Rodiva - for the love of cakes.
Serviti prajitura cu foi de napolitana si nuca dupa ce s-a intarit decorul din ciocolata topita.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe