1. Frecam bine de tot 350 gr zahar cu uleiul apoi adaugam bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, apa, jumatate din cantitatea de nuci maruntite, gemul si omogenizam. Adaugam faina in ploaie si o incorporam in amestec. Ungem o tava cu ulei, o tapetam cu faina si turnam compozitia. O uniformizam in tava si dam la cuptorul bine incins cam 30 de minute la foc mediu. Cel mai sigur aplicam metoda scobitoarea.
2. Intre timp preparam crema, frecand margarina la temperatura camerei cu zaharul pudra si nessul amestecat cu 2 lingurite de apa de calda. Dupa preferinta se poate adauga si putina esenta de rom. Dam crema la rece.
3. Odata prajitura coapta, o lasam sa se raceasca bine, apoi intindem crema peste ea, presaram restul de nuci si pudram cu cacao.
Prajitura de post cu crema de ness se serveste dupa ce s-a racit, taiata cubulete.
Cu aceasta tava de la Kitchen Shop - nu trebuie sa iti faci niciodata grija ca prajitura ta se arde!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe