Tarta cu branza este foarte usor de preparat. Este o prajitura cu branza delicioasa, usoara cu aroma discreta de vanilie.
Capitonam forma de tarta cu foitaj, deasupra punem amestecul de branza, smantana, zahar, oua, vanilie si un praf de sare, nivelam suprafata iar deasupra punem fructele; eu am folosit caise de la congelator;
Dam la cuptor la foc mic 40min iar dupa ce s-a racit turnam deasupra jeleul facut dupa instructiunile de pe plic;mai lasam la frigider 30min sa se intareasca.
Dupa ce s-a racit, feliem tarta cu branza si se poate servi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii