Preparate cu miere

Tort de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dizolva ciocolata in miere, la bain-marie, amestecind mereu. Se adauga zaharul pudra, apa, galbenusurile si se bate totul spuma. Se adauga spuma de

ingrediente

   150 gr. miere
   9 linguri gris
   100 gr. zahar pudra
   7 oua
   2 tablete de ciocolata (cca.40 gr. in total)
   3 linguri apa calduta
   1/4 praf de copt

mod de preparare

Se dizolva ciocolata in miere, la bain-marie, amestecind mereu. Se adauga zaharul pudra, apa, galbenusurile si se bate totul spuma. Se adauga spuma de albus, alternativ cu grisul in care s-a amestecat inainte praful de copt. Dupa omogenizarea compozitiei, se toarna in forma de tort si se da imediat la cuptor. Se coace la foc potrivit. Blatul racit se taie orizontal si se umple cu o crema groasa de ciocolata. Suprafata si laturile se ung cu aceeasi crema; deasupra se rade ciocolata sau se orneaza cu glazura fondanta alba; in acest caz, se decoreaza cu jeleuri colorate de fructe.
Incearca si Rulada cu nuci si miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu miere

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite