Sufleuri

Reteta Sufleu de visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
geta_bocse postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu putina sare. Spala stafidele si tine-l

ingrediente

   500 g visine fara samburi (poate fi si compot)
   500 g branza
   2 galbenusuri
   4 albusuri
   2 linguri zahar
   4 linguri stafide
   1 baton vanilie
   125 ml lapte
   1 lingurita amidon
   sare
   zahar pudra

mod de preparare

Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu putina sare. Spala stafidele si tine-le putin in apa calduta. Sfarama branza cu o furculita, adauga galbenusurile, zaharul, vanilia si laptele si amesteca bine. Adauga cu grija spuma de albusuri si stafidele. Toarna compozitia intr-o forma pentru sufleu (vas termorezistent) si aseaza visinele. Coace sufleul in cuptorul preancalzit la 180 de grade, aproximativ 45 de minute.
Scoate sufleul din vas, presaral cu zahar pudra si serveste-l cat e inca cald.





Alte retete recomandate:





Papanasi fierti


Dulceata de gutui


Galuste cu prune
Incearca si Sufleu de capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de visine" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sufleuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.