Este reteta frantuzeasca cu un gust fantastic, mai ales rece.
Se unge forma de tarta cu unt, se pudreaza cu 2 linguri zahar brun, se pun fructele spalate si bine scurse, apoi se lasa deoparte.
Intr-un bol se bat ouale intregi si galbenusul cu un praf de sare si restul de zahar, (nu trebuie batut bine, doar cat se topeste zaharul), se adauga apoi amidonul, faina, smantana, laptele, coaja de lamaie, iar dupa omogenizare, se rastoarna peste fructe.
Se lasa la cuptor la foc mediu, 40 min.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIn fiecare an, in copilarie, mama le facea pentru Mos Craciun!
Alba ca ZapadaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii