Torturi

Reteta Blat simplu pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru blat pentru tort albusurile se bat spuma, cu zahar adaugat treptat (separat de galbenusuri). Galbenusurile se amesteca cu ulei si apa.

ingrediente

   oua - 9 bucati
   faina - 350 g
   zahar - 225 g
   ulei - 30 ml
   apa - 50 ml

mod de preparare

Pentru blat pentru tort albusurile se bat spuma, cu zahar adaugat treptat (separat de galbenusuri). Galbenusurile se amesteca cu ulei si apa, apoi se adauga peste albusurile batute spuma amestecand lejer. Se adauga faina sub forma de ploaie si se amesteca usor. Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie. Se introduce in cuptor la temperatura moderata pana ce blatul de tort capata o culoare rumenie, iar prin palpare revine la forma initiala. Se lasa la racit. Se scoate hartia, se taie, se insiropeaza si se umple cu crema.


Incearca si Tort vitraliu
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat simplu pentru tort" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.