Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar. Se topeste untul cu ciocolata. Se bat apoi ouale intregi cu zaharul si se adauga ciocolata topita cu u
Se amesteca alunele cu 50 de grame de zahar.
Se topeste untul cu ciocolata.
Se bat apoi ouale intregi cu zaharul si se adauga ciocolata topita cu untul, faina amestecata cu cacao si praful de copt si la urma alunele.
Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina si apoi cu cacao si se adauga compozitia.
Se coace la 160°C 35 de minute.
Reteta Tort cu alune II a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineDupă risotto-ul acela cu pere, care culmea s-a evaporat, am cotrobăit prin cămară și am găsit acest amestec deosebit!...
Orez natur cu quinoa, vegetale si pereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii