Torturi

Reteta Tort cu crema de caise italienesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul:
Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma.
Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, i

ingrediente

Blatul:
   8 oua
   untura in cantitate egala cu greutatea oualor
   zahar in cantitate egala cu greutatea oualor
   faina in cantitate egala cu greutatea oualor
Umplutura:
   2 linguri piure de caise scazut si indulcit
   2 linguri zahar pisat
   5 albusuri
Glazura:
   zahar pisat

mod de preparare

Blatul:


Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma.


Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, incet, pana se rumeneste.


Se umplu blaturile cu crema de caise. Se presara tortul cu zahar pisat.


Crema:


Se amesteca piureul de fructe proaspete sau marmelada de caise cu zaharul pisat si cu un albus pana compozitia se face ca o spuma. Se includ apoi celelalte 4 albusuri


batute bine spuma, amestecand usor.
Pofta buna!





Alte retete culinare


gasiti aici:


Dulceata de capsuni


Dulceata de nuci verzi


Dulceata de trandafiri
Incearca si Tort racoros cu fructe de vara
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de caise italienesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.