Torturi

Reteta Tort de ciocolata fin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina.
Compozitia se coace, dupa care blatul racit se taie o

ingrediente

Ingrediente blat:
   180 gr unt
   6 oua
   2 batoane ciocolata
   70 gr faina
Ingrediente crema:
   2 galbenusuri
   150 gr zahar
   1 baton vanilie
   30 gr ciocolata
   200 gr unt
Ingrediente glazura:
   2 batoane ciocolata
   60-80 gr unt de cacao

mod de preparare

Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina.


Compozitia se coace, dupa care blatul racit se taie orizontal in 2-3 felii care se umplu cu crema de ciocolata si se glaseaza.


Se poate acoperi tot cu crema, dar atunci se prepara cantitate dubla.


Pentru crema, se bat galbenusurile cu zaharul in bain marie, se racesc si se amesteca cu untul, vanilia si ciocolata.


Pentru glazura, se taie untul de cacao in bucatele, se pune la foc mic si se adauga ciocolata, amestecandu-se usor pana se inmoaie. Cand devine ca o smantana subtire se toarna peste tort.
Pofta buna!





Va recomandam si alteprajituri


:


Cornulete cu nuca


Tarta cu mere


Prajitura Carpati
Incearca si Tort de mere intregi
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata fin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.