Torturi

Reteta Tort de ciocolata si migdale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul.
Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, ciocolata inmuiata, vanilia, coaja rasa de la o lamaie, zeama de lamaie, f

ingrediente

   Blatul - 160 g unt
   125 g zahar pudra
   8 oua
   4 batoane de ciocolata
   vanilie
   1 lamaie
   1/2 lingura faina
   1/2 lingura pesmet
   125 g migdale sau nuci
   Glazura - 160 g zahar
   4 batoane ciocolata
   1 paharel apa
   unt cat o nuca (fondant de ciocolata)

mod de preparare

Blatul.


Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, ciocolata inmuiata, vanilia, coaja rasa de la o lamaie, zeama de lamaie, faina si pesmetul,


migdalele oparite sau macinate, albusurile spuma. Compozita se coace in forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina.


Rece, blatul se acopera cu fondantul de ciocolata.





Glazura.


Se leaga zaharul cu apa ca pentru serbet, se amesteca cu ciocolata, untul si se toarna peste tort.
Se serveste rece.
Incearca si Tort cu fructe exotice si struguri
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata si migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite