Torturi

Reteta Tort de mere cu glazura de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se unge forma cu unt si se presara cu faina. Se freaca galbenusurile timp de 1/2 ora cu zaharul pana se fac mici basici.
Se adauga nucile macinate,

ingrediente

Blatul:
   6 oua
   280 g zahar
   280 g nuci
   5 mere acrisoare
   50 g pesmet
   1 lingura rom
Umplutura:
   marmelada
Glazura:
   100 g zahar pudra
   2 linguri de rom

mod de preparare

Se unge forma cu unt si se presara cu faina. Se freaca galbenusurile timp de 1/2 ora cu zaharul pana se fac mici basici.


Se adauga nucile macinate, merele acrisoare curatate si date pe razatoare, pesmetul stropit cu rom si albusurile bine batute spuma.


Se toarna compozitia in forma si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se taie blatul in doua si se umple cu marmelada.


Se acopera cu glazura de rom, preparata la rece sau la cald, din zahar pudra si rom.




Pofta buna!

Alte retete de tort recomandate

Incearca si Tort de alune cu crema de ciocolata pralinata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere cu glazura de rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.