Se curata merele de coaja si se scoate mijlocul lor. Golul ramas se poate umple cu stafide sau rahat. Se aseaza merele in cratita si peste ele se adau
Se curata merele de coaja si se scoate mijlocul lor. Golul ramas se poate umple cu stafide sau rahat. Se aseaza merele in cratita si peste ele se adauga apa, astfel incat sa le acopere si se adauga o cana cu zahar. Se introduce cratita in cuptor si se lasa pana cand merele sau inmuiat. In tot acest timp se pregateste blatul astfel: se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile si faina. Cand merele sunt gata se pune toata compozitia peste mere se introduce in cuptor si se lasa circa 30 min. Cand tortul este gata se lasa sa se raceasca si cu grija se pune platoul peste cratita si se rastoarna.
Tortul se serveste rece ornat cu frisca.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii