Torturi

Reteta culinara Tort Jofre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Panescu_15409 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Crema 1

Apa+zaharul+cacaua se fierb la foc mic pana se face o pasta (ca o miere) - nu mai mult ca se zahariseste. Se lasa sa se raceasca amestecandu-

ingrediente

   5 linguri cacao
   100 ml apa
   300 g zahar
   8 oua
   2 linguri mari de faina
   1 cutie mare margarina Rama
   o cutie 500 ml frisca Hulala
   o cutie compot ananas
   un pumn nuci

mod de preparare

Crema 1

Apa+zaharul+cacaua se fierb la foc mic pana se face o pasta (ca o miere) - nu mai mult ca se zahariseste. Se lasa sa se raceasca amestecandu-se din cand in cand. Cand s-a racit se amesteca cu cele 8 galbenusuri.

Blatul: albusurile batute spuma tare se amesteca cu faina si 5 linguri din crema 1. Se pune la copt intr-o tava unsa cu margarina.

Crema 2:

Margarina Rama se freaca bine, impreuna cu restul de crema 1 si nuci(optional). Se pune putin cate putin ca sa nu se taie.

Se taie blatul in doua. Se ajeaza primul strat, se insiropeaza cu siropul de la compot. Se pune crema 2, un strat de frisca, cateva bucatele de ananas, a doua parte ablatului care se insiropeaza.se orneaza cu frisca.

Incearca si Tort de migdale si frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Jofre" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite