Torturi

Tort soricel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat spuma ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga faina si praful de copt. Aluatul se pune in 2 forme mare si mica si se coace 30 min la 180 gra

ingrediente

   4 oua
   200 g zahar
   200 g faina
   un plic praf de copt
   o cutie ananas
   10 g gelatina
   400 ml frisca
   250 g martipan
   125 g zahar
   colorant alimentar
   3 linguri gem

mod de preparare

Se bat spuma ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga faina si praful de copt. Aluatul se pune in 2 forme mare si mica si se coace 30 min la 180 grade. Se rastoarna si se taie transversal. Se scurge ananasul, se paseaza se amesteca cu gelatina si frisca batuta si se umplu cele 2 blaturi. Se framanta martipanul cu zahar pudra si colorant si se intinde. Se ung blaturile cu gem, se aseaza pe fiecare foile de martipan si se suprapun. Se decoreaza.
Incearca si Tort din foi de pandispan cu fructe de padure
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort soricel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite