Tiramisu reţetă cu blat
Blatul: Se lasa cuptorul sa se incalzeasca pina la 175 grade C. Se bat ouale si zaharul (la mixer). Se amesteca faina, faina de cartofi, cafeaua pulbe
mod de preparare
Blatul: Se lasa cuptorul sa se incalzeasca pina la 175 grade C. Se bat ouale si zaharul (la mixer). Se amesteca faina, faina de cartofi,
cafeaua pulbere si praful de copt. Se pune amestecul in compozitia cu oua si zahar. Se amesteca. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu grasime si tapetata cu faina, cu margine care se detaseaza, cam 24 cm in diametru. Se coace prajitura in partea de jos a cuptorului cam 30 min. Se lasa prajitura sa se raceasca putin inainte de a se scoate din forma. Se lasa sa se raceasca. Se taie prajitura in trei blaturi. Umplutura: Se separa galbenusurile de albusuri. Se amesteca galbenusurile si zaharul bine. Se pune si brinza mascarpone. Se bat albusurile tare si se amesteca usor cu crema de brinza. Se amesteca
cafeaua si lichiorul. Se pune inapoi un blat in forma. Se stropeste 1/3 din amestecul cu
cafea. Se intinde 1/3 din crema. Se pune un alt blat, se stropeste cu
cafea, se pune 1/3 din crema, se pune al treilea blat,
cafea, crema. Se lasa tortul sa stea la rece cam 1 ora. Se desface apoi forma. Se presara cu cacao.
Incearca si Tort cu caise
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu blat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe