Chiftelele de curcan la cuptor sunt delicioase si usor de pregatit. Toate ingredientele in afara de pesmet se mixeaza la robot/blender. Se adauga pesmet.
Chiftelele de curcan la cuptor sunt delicioase si usor de pregatit.
Toate ingredientele in afara de pesmet se mixeaza la robot/blender.
Se adauga pesmet.
Se pune apa la fiert cu putina sare si cand incepe sa fiarba se adauga chiftele formate.
Se lasa la fiert la foc mic pana cand se ridica la suprafata, aproximativ 2-3 min, apoi se scot intr-un castron.
Se tapeteaza tava de la cuptor cu hartie de copt, peste chiftele din catron se adauga 1 lingura de ulei si se pun la cuptor la grill.
Se lasa la foc mediu pana cand chiftelele se rumenesc.
Chiftelele de curcan se servesc calde alaturi de garnitura preferata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii