• fasonati carnea de vita daca este necesar • asezonati bucata de vita si puneti cca. 2
• fasonati carnea de vita daca este necesar
• asezonati bucata de vita si puneti cca. 2 picaturi de ulei de trufe albe (cate una pe fiecare parte – nu puneti mai mult pentru ca acesta este foarte puternic)
• vidati-o cu aparatul de vidat FoodSaver si introduceti-o in aparatul de gatire in vid SousVide la 62⁰C pentru 40 de minute
• infigeti termometrul in mijloc – acesta trebuie sa arate 42⁰C pentru medium rare – daca arata mai putin, inseamna ca va trebui s-o mai lasati
• scoateti-o si lasati-o sa se odihneasca, sa se „aseze" sucurile timp 30 de minute
• strict optional, o puteti breza pe fiecare parte in putin unt si putin ulei, pana ce ii veti realiza o crusta brun aurie pe fiecare parte.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii