Aripioarele cu zaft sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de aripioare de pui, zarzavaturi si condimente.
Aripioarele cu zaft sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne mai intai se spala aripioarele bine.
Se curata si se rad morcovii si telina, ceapa si ardeii se taie marunt.
Se pune uleiul intr-o cratita, se lasa sa se incalzeasca si se adauga aripioarele, se lasa sa se prajeasca putin apoi se pun legumele, se mai lasa 5 minute si se adauga 500 ml apa calda. Se condimenteaza dupa gust si se lasa sa fiarbainca 20 de minute. La sfarsit se pune patrunjel
Aripioarele cu zaft se servesc cu mamaliguta sau paine prajita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii