Se pun ingredientele intr-un castron si se amesteca pana se omogenizeaza. Aripioarele se curata, se spala si se pun in marinata. Se lasa la marinat c
Se pun ingredientele intr-un castron si se amesteca pana se omogenizeaza.
Aripioarele se curata, se spala si se pun in marinata. Se lasa la marinat cel putin o ora.
Se pun apoi la cuptorul incins, circa 45 de minute. Se mai stripesc din cand in cand cu sosul din tava.
Se servesc cu puire de cartofi si muraturi.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii