Mancaruri cu carne

Reteta Carne de miel cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, se pune deasupra o ceasca

ingrediente

   1 kg carne de miel
   1 lingura tarhon
   1 ceapa mare
   1 ceasca de ulei
   1 lingura de otet
   1 lingurita bulion de rosii
   sare

mod de preparare

Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, se pune deasupra o ceasca de apa calda si se lasa vasul acoperit pe foc mic. Se adauga tarhonul ales si spalat in mai multe ape. Tarhonul se toaca sau se lasa frunzele intregi. Se face un sos din faina, apa si bulion, apoi se adauga peste macare. Se sareaza, dupa gust, se pipereaza si se continua fierberea cateva minute
Mancarea se serveste fierbinte.





Alte retete culinare:





Ardei umpluti


Papanasi fierti


Supa de galuste
Incearca si Pui mediteranean
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.