Spalati si taiati carnea de vita in bucati. Asezonati-o cu usturoi, lasati cateva minute, dupa care adaugati sare. Caliti-o in ulei, adaugati ceapa si caliti-o pana devine aurie. Turnati si vinul si lasati sa fiarba inabusit pana cand se inmoaie carnea.
Separat, spalati cartofii noi si puneti-i intregi sa fiarba in apa clocotita cu sare. Scoateti-i si curatati-i de coaja, asezonati cu sare, piper si patrunjel tocat.
Tocanita de vita se serveste calda, pe o farfurie, alaturi de cartofii noi, stropiti cu sos.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe