Mancaruri cu carne

Chiftele marinate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Kefta – chiftele marocane (reteta video)"
 
Chiftelele marinate se prepara incredibil de usor si sunt delicioase, in sos de rosii sau bulion, iarna. Carnea tocata se amesteca cu franzela inmuiata, ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, verdeata si sarea. Se fac chiftelutele.

ingrediente

   1/2 kg carne
   2 oua
   6 cepe
   1 felie franzela
   1 cartof
   1/2 morcov
   1/2 telina rasa
   1 lingura faina
   2 linguri bulion
   2 linguri grasime
   multa verdeata si sare

mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu franzela inmuiata, ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, verdeata si sarea. Se fac chiftelute, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasime foarte bine incinsa.




Se asaza in cratita si se toarna deasupra sos de bulion, iar iarna sos de rosii. Se adauga o foaie de dafin, verdeata si la urma putin otet. Se scad bine.




Tocatura se poate prepara si fara zarzavat.


Chiftelele marinate se servesc cu zeama de rosii alaturi de paste, orez.

Incearca si Mancare rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite