Chiftelutele la cuptor sunt o varianta mai sanatoasa a clasicelor chiftele. Puteti servi chiftelutele alaturi de o salata de cruditati sau garnitura preferata.
Se taie carnea de pui mărunt (dupa ce se înlătură pielița).
Dovlecelul și ciupercile se taie bucăți mici și se amestecă apoi cu carnea, condimentele și ouăle.
Se formează fiecare chifteluță și se trece prin quinoa. Se pun chifteluțele la copt, in tava tapetată cu hârtie de copt.
Reţeta românească "Chifteluțe la cuptor" a fost oferită şi preparată de Symphony Romanian Fusion şi poate fi degustată zilnic la restaurantul cu specific românesc din Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sector 2, București.
Chiftelutele la cuptor se servesc in sos marinat sau alaturi de briose cu legume.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii