Carnea se taie marunt. Ceapa se toaca. Morcovul si ardeiul se taie cuburi de aproximativ 1cm. Ceapa si usturoiul se calesc in unt, pe foc potrivit, p
Carnea se taie marunt. Ceapa se toaca. Morcovul si ardeiul se taie cuburi de aproximativ 1cm. Ceapa si usturoiul se calesc in unt, pe foc potrivit, pana se rumenesc. Se adauga carnea si praful de cumin si se caleste pana carnea isi schimba culoarea. Se adauga boabele de soia, ardeiul, morcovul, sosul
si apa si se fierbe, pe foc mic-potrivit, cam 20-30 min. pana scade zeama. Cand e gata se presara putin patrunjel tocat.
Se serveste cald.
Reteta Chili con carne a fost propusa de CristinaK
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii