Mancaruri cu carne

Reteta Clatite brasovene cu ficatei si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru clatite brasovene cu ficatei si siuperci se fac niste clatite mari si rumene care se tin la cald. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins.

ingrediente

Pentru clatite:
   3 oua
   1/2 l.lapte
   2 linguri faina
   un praf sare
Pentru umplutura:
   1 punga ficatei (300gr)
   1 ceapa medie
   200gr ciuperci (o conserva)
   2 oua
   1 lingura faina
   patrunjel
   marar
   cimbru (dupa gust)
Pentru coaja:
   2 oua
   pesmet
   faina

mod de preparare

Pentru clatite brasovene cu ficatei si siuperci se fac niste clatite mari si rumene care se tin la cald. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins,iar apoi se pun ficateii si ciupercile tocate marunt.Cele doua oua pentru umplutura se bat bine cu faina si se toarna peste ea cand este aproape gata. Totul se amesteca bine cu verdeata tocata si cu sare dupa gust si se umplu clatitele care se impacheteaza plic.Apoi se fac pane,adica se dau prin faina oua si pesmet si se rumenesc in ulei incins.


Se servesc calde cu smantana si marar tocat.

Incearca si Pui in sos dulce-acrisor
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite brasovene cu ficatei si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.