Coque au vin este o reteta din vechea traditie frantuzeasca, care colpesteste cu arome si savoare.
Coq au vin este o reteta din vechea traditie frantuzeasca, care colpesteste cu arome si savoare.
Caliti baconul taiat cubulete mici intr-o tigaie, apoi scoateti baconul lasand grasimea formata in urma calirii in tigaie. Rumeniti partile cocosului in grasimea din tigaie, adaugand un pic de ulei de masline, daca e nevoie. Stropiti cocosul cu coniac. Apoi fierbeti cocosul in vin si supa de pui adaugand rosia oparita si tocata, si asezonand cu sare si piper. Adaugati arpagicul, usturoiul, foaia de dafin si cimbru. Fierbeti pana sa fragezeste carnea.
Scoateti partile de cocos pe o farfurie si luati grasimea de pe sosul din tigaie. Adaugati beurre manie in sos pentru a-l ingrosa. Dati sosul in clocot.
Intr-o alta tigaie, caliti ciupercile tocate si amestecati-le in sos. Acoperiti cocosul cu sos si mai fierbeti-l cateva minute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii