Mancaruri cu carne

Reteta Costita de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elisha25 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in ulei fierbinte pe toate par

ingrediente

   4-6 felii pulpa de porc sau cotlet
   1 kg conopida
   3 dl smantana
   2 oua
   10 dkg cascaval razuit
   1 lingurita faina
   2-3 linguri ulei
   putina nucsoara
   sare dupa gust

mod de preparare

Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in ulei fierbinte pe toate partiile. Desfacem conopida in buchetele si le fierbem in apa sarata. Ungem un vas rezistent termic si punem conopida in el, turnam deasupra sosusl rece. Condimentam smantana cu sare, nucsoara, adaugam galbenusurile si 1 lingurita de faina, 1/3 din cascavalul razuit si la sfarsit adaugam albusurile batute spuma. Presaram deasupra cu restul cascavalului razuit si acoperim cu un capac, punem la cuptorul pre-incalzit si coacem, indepartam capacul si prajim mai departe.
Alte retete culinare


recomandate:





Ardei umpluti


Ciorba radauteana


Ciuperci umplute
Incearca si Legume umplute cu carne tocata
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.