Costitele de miel la cuptor sunt foarte usor de facut si aceasta reteta va garanteaza ca friptura va fi pe placul tuturor.
Mod preparare
Se spala costitele de miel, apoi se pun intr-un castron si se presara cu condimentele si usturoiul. Apoi se pune otetul si apa, sa cuprinda costitele si se lasa pt minim 30 min maxim 1ora.
Apoi se scot costitele din castron si se pun intr-o forma yena (fara nimic in ea) si se dau la cuptor la 400F/200C pt 40 min -1 ora.
Am servit costitele cu cartofi copti la cuptor, branza sarata si salata de sfecla rosie cu hrean...si bineinteles cu un vinut rosu.
Aceasta reteta de costite de miel a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Retetele Familiei.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii