Mancaruri cu carne

Reteta Cotlet de miel umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se spala spanacul in mai multe ape, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare. Cand e gata, se scoate, se scurge bine si se marunteste in

ingrediente

   8 cotlete de miel
   1 kg de spanac
   o lamaie
   4 linguri de ulei
   sare
   piper
   cimbru
   cateva fire de patrunjel

mod de preparare

Se curata si se spala spanacul in mai multe ape, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare. Cand e gata, se scoate, se scurge bine si se marunteste intr-un vas, cu o lingura din lemn, frecandu-se pana cand se formeaza un piure, care se stropeste cu zeama de lamaie.


Cureti si speli cotletul de la miel, apoi tai carnea in lungime si il bati pentru a fi cat mai intins. Condimentezi cu sare, piper si cimbru.


La mijloc, de-a lungul, pui piure de spanac. Rulezi si legi. Asezi intr-o tava unsa cu ulei, impreuna cu putina apa si il pui la cuptor. In timpul coacerii stropesti de cateva ori cu sosul format.
Alte retete cuptor recomandate





Dovlecei umpluti


Ciuperci umplute


Piept de pui la cuptor
Incearca si Cotlete delicioase cu sos picant de rosii si vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de miel umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.