Mancaruri cu carne

Reteta Cotlet de porc cu sunca si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Bate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele, inabuse-le sub capac pana

ingrediente

   4 felii de cotlet
   4 felii de sunca fiarta
   4 felii de cascaval
   150 g ciuperci
   2 oua
   1 ceapa
   sare
   patrunjel tocat marunt
   ulei

mod de preparare

Bate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele, inabuse-le sub capac pana devin moi, dupa care aseaza-le intr-o tava unsa. Intre timp caleste ceapa tocata marunt in untura ramasa si adauga ciupercile feliate. Inabuse-i pana devin moi. Bate ouale, adauga patrunjelul tocat marunt si sare. Toarna ouale peste ciuperci si amesteca bine. Acopera feliile de carne cu cate o felie de sunca, imparte ciupercile si acopera cu cate o felie de cascaval. Coace-le la cuptor pana se rumeneste cascavalul.
Alte retete


recomandate:





Dovlecei umpluti


Dovlecei la cuptor


Chiftele dovlecei
Incearca si Frigarui de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sunca si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.