Toaca marunt o ceapa rosie si caleste-o in putin ulei, dupa care adauga 300 g de carne de curcan taiat fasii. Amesteca si toarna apa. Adauga 3 palme d
Toaca marunt o ceapa rosie si caleste-o in putin ulei, dupa care adauga 300 g de carne de curcan taiat fasii. Amesteca si toarna apa. Adauga 3 palme de mazare, 200 g de ciuperci tocate si 2 morcovi taiati rondele. Condimenteaza cu piper si vegeta. Cand totul a devenit moale toarna peste carne amidon dizolvat intr-o lingura de apa.
Alte retete culinare recomandate:
Tocanita vinete
Tocanita din carne
Tocanita ficat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii