Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare. Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un c
Prajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare.
Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de ceapa. Amestecam intr-un castro maruntaiele, branza, patrunjelul, mararul, usturoiul, ceapa si burta.
Amestecam foarte bine!
Prapurele il tinem cateva ore in apa cu sare si otet. Dupa ce il zvantam intindem in el compozitia. Deasupra punem ouale fierte.
Strangem bine prapurele, formand un rulou a.i incheierea sa vina dedesupt.
Calim un pic rosiile cu oregano, sare si piper. Turnam peste drob.
Adaugam restul de ceapa tocata, acoperim cu folie si dam la cuptor la foc mic, 1h 30 min.
Scoatem folia si mai lasam 5-10 min ca sa se rumeneasca.
Alte retete recomandate
Cozonac
Drob
Friptura de miel
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii