Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de asemenea din ajun.
Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de asemenea din ajun. Se fierbe fasolea ½ ora si se arunca prima apa. Se pune din nou la fiert cu apa fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt. Din cind in cind se controleaza si se mai adauga putina apa. Cind fasolea este aproape fiarta, se pune foaia de dafin si sare dupa gust. La urma se adauga otetul. Se poate prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase, in
care caz se adauga doua linguri cu pasta de rosii, putin cimbru si sare mai multa.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cand in cand mai preparam si cate o mancare cu paste, mai ales cand se cere ceva rapid. Oricum ies bune ca putem jongla...
Paste fara gluten, cu ciuperci si ardei tricolorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii