Mancaruri cu carne

Reteta Fasole alba cu oase sau carne de porc afumate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de asemenea din ajun.

ingrediente

   300 g fasole alba
   4 kg oase afumate de porc
   4 cepe
   1 lingurita otet
   1 foaie dafin
   sare

mod de preparare

Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de asemenea din ajun. Se fierbe fasolea ½ ora si se arunca prima apa. Se pune din nou la fiert cu apa fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt. Din cind in cind se controleaza si se mai adauga putina apa. Cind fasolea este aproape fiarta, se pune foaia de dafin si sare dupa gust. La urma se adauga otetul. Se poate prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase, in
care caz se adauga doua linguri cu pasta de rosii, putin cimbru si sare mai multa.

Incearca si Drob de miel in prapur
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole alba cu oase sau carne de porc afumate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.